Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

DANIELA EANA Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România - filiala Iași

6.375% Complete
255 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, copiilor speciali din viata mea.

Ei sunt cele mai gingase si pure fiinte, asemenea unor fluturi, iar impreuna ii putem ajuta la realizarea centrelor speciale.

Daruiesti si tu?

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză - Clubul tinerilor cu autism.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR), filiala Iaşi este o organizaţie neguvernamentală ce acţionează în domeniul protecţiei copilului şi a persoanelor cu autism a cărei misiune este îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu autism şi a familiilor acestora.

Scopul pe termen lung este acela de a înființa module de locuințe protejate pentru persoane cu autism, unde să își desfășoare viața într-o manieră cât mai independentă posibil, inclusiv având posibilitatea să își câștige existența prin obținerea și menținerea unui loc de muncă.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

55 RON
Mult, mult succes! La mulți ani!
12 Mar 2020
La multi ani, Daniela! Iti multumim pentru implicare!
09 Mar 2020
Sa fii sanatos Razvan!!! La multi ani frumosi!!!!❤️
04 Mar 2020