Clubul tinerilor cu autism

Proiectul “Clubul tinerilor cu autism” își propune să ofere servicii pentru 11 tineri afectați de TSA, pe care organizația nu le poate acoperi în totalitate, pe de o parte din cauza cererii supradimensionate, pe de altă parte din cauza limitelor ridicate de insuficiența resurselor materiale, umane, financiare, etc. Bugetul anual al proiectului este de 60,000 de lei. Fondurile strânse vor acoperi o parte din costurile cu salariile terapeuților. Fiecare donație de 100 de lei poate acoperi 2 ore de terapie pentru un tânăr cu autism.

Asociația noastră lucrează pe o nișă de sector în ceea ce privește intervenția în cazul adulților cu autism, deoarece nu există servicii similare pe plan local, iar cererea este foarte mare și dovedită de dublarea numărului de solicitări de la un an la altul. Programul de terapie ocupațională care funcționează în cadrul organizației este structurat în așa fel încât tinerii beneficiari să deprindă abilități de viață independentă cât mai diverse prin activități de gătit, grădinărit, îngrijire a animalelor, realizare de obiecte hand-made, utilizarea calculatorului, etc.

Scopul pe termen lung este acela de a înființa module de locuințe protejate pentru persoane cu autism, unde să își desfășoare viața într-o manieră cât mai independentă posibil, inclusiv având posibilitatea să își câștige existența prin obținerea și menținerea unui loc de muncă.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

62

Suma:

7,593 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Clubul tinerilor cu autism

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

7,593 RON

Suma:

2

Galantomi:
62 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

4,000 RON Target
255 RON Suma
3 Donatii
6.375% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Carmen este mama unui tânăr cu autism care, pe 24 februarie, a împlinit 24 de ani. În anul 2003, împreună cu alți 2 părinți au înființat o

6,000 RON Target
7,338 RON Suma
59 Donatii
100% Complete